Naše prve motivacijske kartice (Martha + Melita) su “vani”. Zaslužne za to su velikim dijelom i naše partnerice iz Paper and Stuff-a (https://ps-planer.hr/) . Kreirane su tako da vas potaknu da razmislite o vašim mogućnostima, željama i ciljevima. Nabaviti ih možete u webshopu Paper and Stuff-a 😉

ZAŠTO MOTIVACIJSKE KARTICE?

Možete skupljati znanje godinama i ne imati puno od njega. Znanje koje možete koristiti postaje naš alat za osobni razvoj. Zato kartice mogu biti brzi alat za poruke iz našeg podsvjesnog, način da se razvedrimo ili zapitamo o nekim važnim aspektima našeg života. One su alat za jačanje motivacije.

A motivacija zaista jeste kombinacija želje, spremnosti i upornosti da nešto postignemo.

ŠTO SU MOTIVACIJSKE KARTICE?

Motivacijske kartice su poruke i slike. Možete odabrati želite li (obzirom kakav ste tip i kakav vam je dan) primiti poruku u pisanom ili slikovnom obliku. O svakoj poruci koju izvučete treba promisliti i dozvoliti da otkrijete sami na koji način vam može poboljšati život.

Kartice su nastale u kreativnom procesu razvoja coaching alata i mogu se koristiti u osobnom razvoju ili kao dodatni alat ukoliko radite s nekom drugom osobom. Nemojte se ograničavati. Pustite da vam kartice otkriju autentični, najbolji način korištenja za vas.

KADA IH MOŽETE KORISTITI?

Magija počinje kada se prestanete zamarati okvirima.

Ipak na početku dobro je imati tu i tamo koju uputu. Preporuka je da kartice koristite kao poruke ili cijeli ciklus svjesnog unošenje promjene u polje u koje želite mijenjati. Odlične su ukoliko osjećate da ste zapeli i da trebate dodatne svježe informacije da bi krenuli u neku novu priču.

Odgovori