LC WEBinar – Kreiraj, promoviraj – PR EU projekata

Želite strateški graditi brend svoje općine, grada, županije? Imate odlične projekte, no nedovoljnu vidljivost? Ne znate kako ispričati priču o dobrim projektima i treba vam dodatne kreativnosti?

Dođite na radionicu KREIRAJ – PROMOVIRAJ na kojoj ćemo raditi na odnosima s javnošću u sklopu vaših projekata te vam pomoći pri izgradnji snažnog brenda.

U protekle dvije godine bitno se promijenio način konzumiranja informacija. Ako to niste uzeli u obzir postoji velika mogućnost da za svoje komunikacijske kampanje ne dobivate vidljivost koju ste očekivali. Zato je nužno dobro targetirati publiku, konstantno raditi na osnaživanju brenda i pametno online komunicirati. Bila bi šteta da vaše odlične priče ne čuju građani i ostali stakeholderi, zar ne?

Teme modula:

 • Osnovni postulati odnosa s javnošću EU projekata
 • Izrada komunikacijske strategije i komunikacijskog plana
 • Odnosi s medijima
 • Krizno komuniciranje
 • Evaluacija odnosa s javnošću EU projekata
 • Kreiranje dobre priče
 • Online alati

 Nakon ovog modula polaznici će:

 • Znati izraditi komunikacijski plan
 • Biti spremni za strateško planiranje komunikacije
 • Koristiti alate za upravljanje odnosa s medijima
 • Znati važnost evaluiranja PR aktivnosti

Datum održavanja: 08.06.2021., u trajanju od 10:00 do 12:00 sati
LC WEBinar održati će se putem aplikacije Zoom.

O predavačici 🙂

Melita Pavlek završila je studij novinarstva te poslijediplomski studij za demokraciju i razvoj. Svoju poslovnu karijeru nastavila je u odnosima s javnošću te više od 10 godina surađuje kao savjetnik za komuniciranje u elektroničkim i pisanim medijima.

Zbog većeg interesa u pravcu razvoja ljudskih resursa završila je LIFT SHIFT edukaciju i Londonsku školu za odnose s javnošću te NLP Leadership Practitioner i NLP Master coach edukaciju. Iza sebe ima zavidan niz održanih edukacija, predavanja i treninga te se posebno specijalizirala za javni nastup i leadership.


UPUTE ZA PRIJAVU I PRISTUPANJE:

Potrebno je ispuniti online prijavnicu (navesti točne i potpune podatke). Sustav će automatski potvrditi zaprimanje.
Dan prije edukacije (najkasnije na dan održavanja, do 2 sata prije početka), dobit ćete mail s poveznicom putem koje možete pristupiti na edukaciju.

NAPOMENA:

Cijena radionice: 400,00 kn + PDV
Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održanog događanja.

Ako je potrebno na računu navesti broj narudžbenice, molimo da nam isti dostavite najkasnije na dan održavanja edukacije na e-mail: fakturiranje@spi.hr.
S obzirom na to da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja i neotkazivanja bez obavijesti:
– u minimalnom roku od 48 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije
– u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Odgovori