Poziv na radionicu: Neurolingvističko programiranje za početnike – kako nam NLP alati mogu pomoći u osobnom razvoju

Dalmatinska podružnica Hrvatske udruge za odnose s javnošću poziva na radionicu koja će se održati u ponedjeljak,  7. lipnja 2021. od 13 sati

Radionica radnog naziva NEUROLINGVISTIČKO PROGRAMIRANJE ZA POČETNIKE –  kako nam NLP alati mogu pomoći u osobnom razvoju – 90 minuta je dovoljno da potaknemo promjenu i …nešto duže da se ona zadrži održat će se putem Zoom aplikacije, a poveznica će prijavljenima biti poslana na dan održavanja radionice. Prijave su otvorene do 2. lipnja putem obrasca!

Samo jedna od 10 osoba usvoji promjenu ukoliko je suočena s iznimno nepovoljnom životnom situacijom, a svi dobro znamo da svaka promjena počinje iznutra. Zato je dobro upoznati se s alatima koje koristi NLP kako bi pomogao u osobnom razvoju i ostvarivanju naših punih potencijala.

Emocije nemaju jezik logike i zato je nužno odmaknuti se od sadržaja onoga što radimo i u sebi izgraditi osnovu koja će podupirati naše autentične želje. U ovoj radionici uz jednostavne alate pomičemo fokus iz onoga što je drugima važno u ono što je važno nama. Procjenjujemo koliko jesmo ili nismo zadovoljni situacijom i kreiramo novo okružje.

NLP u svojoj osnovi potiče sve nas da tragamo za našom najboljom verzijom i ukoliko vam je prva ideja bila da je to manipulativna tehnika, ova radionica nije za vas. Ukoliko ste spremni otvoriti se za drugačiji pristup i vratiti moć u svoje ruke, vidimo se na zajedničkom putu.

Što polaznik može očekivati?

  • Povećanje samopouzdanja
  • Motiviranje sebe za promjenu
  • Oslobađanje kreativnosti
  • Razmišljanje „izvan kutije“
  • Osvještavanje svojih jakih strana

Melita Pavlek završila je studij novinarstva te poslijediplomski studij za demokraciju i razvoj. Svoju poslovnu karijeru nastavlja u odnosima s javnošću te više od 15 godina surađuje kao savjetnik za komuniciranje u elektroničkim i pisanim medijima. Osmislila je kombinaciju edukacijskih modula koji povezuju psihologiju, komunikaciju, osobni razvoj, tehnike upravljanja te je vlasnica bloga SEVENTH SENSE COACHING.  Zbog većeg interesa u pravcu razvoja ljudskih resursa završava LIFT SHIFT edukaciju i Londonsku školu za odnose s javnošću te NLP Leadership Practitioner i NLP Master coach edukaciju. Iza sebe ima niz održanih edukacija, predavanja i treninga te se posebno specijalizirala za javni nastup i leadership. Aktivna je članica Hrvatske udruge za coaching i članica Upravnog odbora Hrvatske udruge za odnose s javnošću te stalni suradnik Večernjeg lista i LIDER MEDIA portala na kojem možete pratiti njezinu školu komuniciranja.

Odgovori