Kada u životu trebamo donijeti neku veliku odluku što radimo? Razgovaramo s bliskim ljudima, tražimo savjete, pokušamo sami doći do rješenja. Ipak jako puno ljudi zapravo koristi svoju intuiciju iako to tako ne zove. Pa ako želite pomoć za koju ne morate ići nigdje osim malo dublje u sebe samog, zašto ne koristiti intuiciju.

PREPOZNAJTE KAKO INTUICIJA KOMUNICIRA

Ako želite prepoznati intuiciju morate biti spremni da malo više pažnje posvetite slušanju. Intuitivne poruke i odgovori ne dolaze glasno, ali dolaze sigurno i u različitim oblicima. Poput neke poruke na plakatu, pjesme koja se odjednom pojavi ili čudnog osjećaja da znate što je zapravo vaš pravi put. Ono što je dobro znati je da ćete intuitivne poruke puno bolje razumjeti ako smirite um i dozvolite si malo mira i sanjarenja. Zašto ne!

POSTAVITE JASNO PITANJE – intuitivni odgovor će doći puno jasnije, ako postavite svjesno pitanje koje vas muči. Ne mora to biti ništa od životne važnosti, ali je dobro da je vama u potpunosti jasno. Što je pitanje jasnije, jednostavnije će biti doći do odgovora. Ne sumnjam da sami znate kada nešto odlučite ispravno jer to osjećate ne samo mentalno već i stvarno u svemu što činite.

VJERUJTE SEBI – Znam da je jednostavnije za sve pitati GOOGLE, ali želite li razvijati svoju kreativnost, svoju intuiciju i vjeru u ono što želite, morate dititalne tražilice staviti malo sa strane. I baviti se onim analognima. Želite li se jako povezati sa svojom intuicijom morate odvojiti vrijeme i vjerovati da će se to desiti upravo onda kada vam bude najpotrebnije. Možda glupo zvuči da treba pričekati kako bi se čulo glas, ali gotovo da je upravo tako.

Utišajte glas koji vas uvjerava da to nije moguće i koristite svoju snagu za najbolje izbore. Vrijeme je da testirate nešto novo.

 

Odgovori