Ovo je priča o ženi koja me je osvojila i koju sam tako rado odlučila iskopirati

Postoji ipak nekoliko prepoznatljivih trenutaka za sve osobe koje zrače sigurnošću i osobnim stavom. Nekoliko karakteristika lako možemo izdvojiti.

Sigurno u svojoj okolini imate barem jednu ženu koja vas fascinira svojim stavom, osobnošću i samouvjerenošću. Ja je imam. Radi u velikoj farmaceutskoj tvrtki i poznajem je već godinama.

Bez glorificiranja i želje da joj komplimentiram, ona je decentna, stručna, motivirana i uvijek šarmantna. I ona je stvarno takva već 100 godina. Umjesto da budem ljubomorna ko pas i počnem kao prava žena – bikica puštati paru kroz nos, odlučila sam se za nešto sasvim drugo.

Prizemno i besramno KOPIRANJE! I mislim da je to bio najbolji odabir. Model koji funkcionira ne treba KRITIZIRATI sa šalicom kave u ruci pored kopir aparata već naprotiv, dozvoliti mu da bude naš učitelj. Kopirajte u granicama svoje izvornosti.

Postoji ipak nekoliko prepoznatljivih trenutaka za sve osobe koje zrače sigurnošću i osobnim stavom. Nekoliko karakteristika lako možemo izdvojiti;

Ne ogovaraju – Ljudi koji su orijentirani na sebe ne brinu puno o drugim ljudima. Zato takve žene gotovo nikad nisu u klanovima koji se formiraju u privatnim društvima ili na poslu. One jednostavno koriste vrijeme razmišljajući o sebi ne o drugima.

Ne suzdržavaju se – Osobe koje dugo u sebi nose gorčinu, ljutnju ili loše raspoloženje na kraju same– sebi postaju neprijatelj. Uspješne osobe ne zadržavaju emocije i komentare za sebe već i na vješt način prezentiraju. Time otvaraju prostor za novu energiju.

Ne slušaju slijepo – Želite li izgraditi vlastiti imidž morate preispitivati odluke. Slijepo slušanje nadređenih nikada vas neće pomaknuti s mrtve točke. Zato, budite hrabri.

Ne gube vrijeme brinući – Dobro je poznato da se 90 % stvari o kojima brinemo zapravo nikada ne dogode. Zato je bezveze brinuti o tome. Osim to briga nije dobra niti za vaš duhovni život – samo blokira neke kreativne ideje do kojih bi mogli doći da je nema. Prestanite se sami minirati.

Ne vide grešku kao totalni poraz – Osobe koje su izgrađene i sigurne u sebe znaju da ne mogu uvijek biti u pravu. Sve što učine krivo vide samo kao priliku da ih toga nauče više i vide dalje. Nije svaka bitka odlučujuća za rad kao što nije svaki promašaj loš kako se čini na početku.

Slušaju instinkt – Ako od sebe odmaknete tračanje i brigu jednostavnije ćete čuti svoj vlastiti instinktivni glas o tome u kojem se smjeru morate kretati ili što trebate učiniti. Vi imate to znanje samo mu morate dati šansu.

Ne mjere ono što jesu s onim što imaju – Materijalno sigurno jeste važno, ali nije naša suština. Imati je daleko manje nego biti pa ako želite ostati fokusirani naučite da materijalno dolazi i odlazi. Sve ostalo što je bitnije puno je trajnije.

Odgovori